Tűzterek

Ahhoz, hogy a kandallónk a valóságban is úgy működjön, mint a képzeletünkben, a külsőségeken kívül rendkívül fontos a belső szerkezet. Utóbbit a kandallók esetében a tűzterek adják, melyek a hőleadást és a tűz látványát is befolyásolják.

Mi az, amit a tűzterekről tudni érdemes?

  • Az igazán jó minőségű tűzterek speciális, vékonyfalú vasöntvényből készülnek.
  • Kivitel szerint álló és fekvő tűztereket ismerünk,
  • melyek ajtaja: nyíló vagy nyíló+liftes lehet. (Utóbbi egyesíti a nyílt égésű kandallók esztétikáját és a zárt tűzterek biztonságát.)
  • A tűzterek a legtöbb esetben a fa eltüzelésére vannak kialakítva,
  • teljesítményüket pedig megosztva adják le az üvegfelületeken és a vasöntvény bordákon.

Milyen tűztereket kínálunk megrendelőinknek?

Kínálatunkban vasöntvényből készült tűzterek találhatóak meg, melyek nyílt és zárt fűtésrendszerre is beköthetőek. Szabályozásukat tekintve megrendelőink választhatnak a mechanikus és az automata rendszerrel ellátott tűzterek közül, melyek akár több helység fűtését is képesek egy időben biztosítani.

Bemutatótermünkben munkatársaink készséggel állnak megrendelőink segítségére, ahol is szakszerű segítséget nyújtunk az ideális tűztér kiválasztásához.

Mit érdemes tudni az általunk forgalmazott tűzterekről?

A Herczku Cserépkályhás Mester Kft. a francia LAUDEL cég tűztereinek hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tűzterek (tűztérbetétek) öntöttvasból és vitrokerámia üvegből készülnek, 5 év garanciával.

Munkatársaink az ideális tűztér kiválasztása mellett, vállalják annak szakszerű beépítését, beüzemelését és a szükség szerinti javítását is.

Kérj árajánlatot itt!

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!