Kályhacsempe

A beltér meghatározó elemeként fontos, hogy a cserépkályha kialakításában és színében is illeszkedjen az enteriőrbe. Ezért a cserépkályha precíz megtervezésén kívül fontos, hogy a kályhacsempe kiválasztására is elegendő időt szenteljünk. Ugyanis ami tökéletesnek tűnik az elképzelésünkben és a tervek szerint is megvalósítható, nem feltétlenül fog tetszeni a való életben. Hiszen a fényes máz fénytörése, valamint a fényforrások helyzete a kályhacsempéken más-más színárnyalatot is eredményezhet.

Épp ezért kérje Ön is kályhacsempe kiválasztásához szakember segítségét!

Cégünk, mint a cserépkályhák egyik elkötelezett képviselője, kínálja saját készítésű kályhacsempéit. Az általunk elkészített kályhacsempék kiváló alapanyagokból készülnek, valamint a hazai és a nemzetközi minőségi követelményeknek is maradéktalanul megfelelnek.

A széles termékválaszték pedig garantálja, hogy a megálmodott kályhához a csempéket mindenki megtalálja. Az egyszerűbb mértani alakzatoktól kezdve a bonyolult formákig, és a rusztikus stílustól egészen a modern vonalvezetésig kínáljuk a kályhacsempe kollekcióinkat.

Milyen kályhacsempékkel várjuk vevőinket?

Saját előállítású kályhacsempe készletünk 25 féle színben, méretre vágva várja, hogy meleget vihessen az Ön otthonába.

Kályhacsempe kombinációs lehetőségek:

  • 25 féle szín
  • több féle párkány kivitel
  • íves és 90 vagy 135 fokos sarokkivitel
  • minta nélkül
  • kapus, medálos, keretes, kazettás, ablakos, stb… díszítés
  • igény szerinti méret

Miért a mi kályhacsempénk legyen otthona új dísze?

A gyártás során nem csak a minőségi alapanyagok felhasználására, hanem a kimagasló hőtartási képesség kialakítására is odafigyelünk. Valamint garanciát biztosítunk minden egyes általunk elkészített kályhacsempére.

Kérj árajánlatot itt!

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!