Kályhaajtó

A minőségi kivitel a nyílászárók területén belül kiemelt szerepet tölt be, hiszen a hőszigetelésnek tökéletesnek kell lennie. Ezen túlmutatóan, egy kályhaajtó esetében a minőség a tűztér és a mérgező égéstermék biztonságos elszigetelését, valamint a magas hő tűrő képességet is jelenti.

Utóbbi leginkább az üvegbetétes kályhaajtók esetében fontos, ugyanis ha a hőtől megreped/eltörik az üveg, a cserépkályha a kályhaajtó cseréjéig használhatatlan lesz. És ez a tény a fűtési szezon kellős közepén nem a legjobb hír.

Mire érdemes még odafigyelni a kályhaajtó kiválasztásánál?

Akár milyen kicsi is a kályhaajtó, mivel egy nagyobb központi elem része, kialakítása és stílusa is figyelmet érdemel. Egy kályhaajtó hiába bírja a rendkívüli hőmérsékletet, ha az stílusában nem illeszkedik a cserépkályhához, illetve a kialakított belső térhez, akkor cserélhetjük is le az egészet.

Cégünk éppen ezért a kályhaajtók területén belül a magas minőség mellett kiemelt figyelmet szentel az esztétikus kivitelnek is. Teljes körű szolgáltatásaink keretein belül munkatársaink nem csak segítenek kiválasztani a megfelelő kályhaajtót, hanem igény szerint be is építik azt. A cserépkályha tervezése során kollégáink felmérik az igényeket és annak megfelelően választják ki a megfelelő kályhaajtót és az egyéb kiegészítőket, hogy otthona ne csak meleg, hanem esztétikus is legyen.

Milyen kályhaajtókat kínálunk vásárlóink számára?

A legmagasabb minőséget képviselő haza és nemzetközi gyártók által előállított kályhaajtóink garantáltan generációkon keresztül biztosítják az egyenletes fűtést.

Megrendelőink a teljesség igénye nélkül az alábbi kályhaajtók közül választhatnak:

  • öntöttvas kályhaajtók,
  • rács és/vagy üvegbetétes kályhaajtók
  • dombor mintás kályhaajtók
  • hamuajtók
  • rusztikus, klasszikus és modern kályhaajtók

A kályhaajtókra a gyártók által meghatározott garanciát biztosítjuk!

Kérj árajánlatot itt!

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!