Hordozható cserépkályha

A régi idők gazdaságos megoldásainak ötvözése a modern kor folyton változó igényeivel és körülményeivel. Ez az, amit nyújtani tud a hordozható cserépkályha, hiszen a könnyedén és alacsony áron beszerezhető tüzelő felhasználása mellett szinte bárhol üzemeltethető.

Mik még egy hordozható cserépkályha előnyei?

  • Kis mérete és kompakt kivitele miatt a hordozható cserépkályha bekerülési költsége az épített társához képest jóval kedvezőbb.
  • Bár mérete miatt inkább csak kiegészítő fűtésként javasolt az alkalmazása, a közüzemi számlánkat nem terheljük általa.
  • Belső kialakításának köszönhetően pedig nem csak a tüzelő anyag, hanem a keletkezett füst hőenergiáját is hasznosítja, így a környezetet megóvva élvezhetjük a kellemes meleget.

Hogyan tudja hasznosítani a keletkezett füstöt a hordozható cserépkályha?

Az égéstérben keletkezz forró füst a helyett, hogy rögtön a kéményen át távozna, a meleget a falaknak átadva kering a belső járat rendszerben. Utóbbi hivatott biztosítani, hogy a hordozható cserépkályha felületének minden egyes része meleg legyen. A cserépkályha falai pedig anyagi tulajdonságuknak köszönhetően hosszan biztosítják az ideális hőmérsékletet. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a hordozható cserépkályha üzemeltetése folyamatosan biztosított legyen.

Hova ajánljuk a hordozható cserépkályhát?

Kompakt kivitele miatt szinte mindenhol alkalmazhatjuk, azonban a kis mérete és ebből adódóan kis fűtőfelülete miatt csak kiegészítő fűtésnek javasoljuk. A hordozható cserépkályha elsősorban nyaralók és hétvégi házak ideális megoldása a téli időszakra, mely nem csak környezetkímélő és gazdaságos, hanem esztétikus is.

Megrendelőink számára a hordozható cserépkályha területén belül nagy termékválasztékot kínálunk, klasszikustól egészen a modern kivitelig.

Kérj árajánlatot itt!

Kérdésed van?
Tedd fel nekünk itt!